Hurtig kontaktinformasjon

Med over 20 år med erfaring i murer- og entreprenørbransjen, kan vi hjelpe deg med et vidt spekter av håndverkstjenester i Oslo-området.

icon_widget_image Man - Fre 7:00 - 15:30, Søndag (Stengt) icon_widget_image Murmester og Entreprenør AS Tvetenveien 162 0671 Oslo icon_widget_image +47 415 52 867 icon_widget_image post@muroslo.no
Image Alt

Sameier og Borettslag

UTFORSK TJENESTEN

Sameier og Borettslag

I Murmester og Entreprenør AS er vi spesialister på totalentrepriser i sameier og borettslag. Som medlem av styret i et sameie eller borettslag er det vanskelig å få full oversikt over vedlikeholdsbehovene i bygninger. Når du kommer til oss med et problem, hjelper vi degmed å finne ut av nøyaktig hva problemet er, hvor stort det er, hva som er årsaken til problemet og hvordan vi skal fikse det.

Med over 20 år med erfaring i murer- og entreprenørbransjen, kan vi hjelpe deg med et vidt spekter av håndverkstjenester. Vi kan hjelpe dere med alt fra fasaderehabilitering, rehabilitering av balkonger, utskifting av tak og vinduer, oppussing av felles arealer, oppussing av oppganger. Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste murere, tømrere og malere. Vi setter kunden først, og strekker oss langt for at du skal være fornøyd. Vi vet at oppfølging og kvalitet er avgjørende for at våre kunders ønsker og forventninger blir innfridd.

For å sikre at du skal få en god opplevelse har vi garanti på alle jobbene vi gjør. Dette gjør vi fordi vi vet at godt utført arbeid skaper store verdier, både for kunden og for oss. Når jobben er utført og vi har løst problemet, ryddet etter oss og etterlatt bygningen i langt bedre stand enn da vi startet arbeidet. Velger du Murmester og Entreprenør, velger du kvalitet. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat angående deres Sameie.