Hurtig kontaktinformasjon

Med over 20 år med erfaring i murer- og entreprenørbransjen, kan vi hjelpe deg med et vidt spekter av håndverkstjenester i Oslo-området.

icon_widget_image Man - Fre 7:00 - 15:30, Søndag (Stengt) icon_widget_image Murmester og Entreprenør AS Tvetenveien 162 0671 Oslo icon_widget_image +47 415 52 867 icon_widget_image post@muroslo.no
Image Alt

Mur, puss og flis

UTFORSK TJENESTEN

Mur og Flis avdeling

For store entreprenører er vi den perfekte partner til å levere tjenester innenfor alt som har med mur, puss, leca, tegl og flis. Vår erfaring og samarbeid med andre aktører gjør oss spesielt godt skikket til å være en viktig brikke i et større puslespill. For oss er fagkunnskap og utførelse ikke en enkelt handling, men en vane som gjennomsyrer alt vi gjør. Vi har gode referanser på flere prestisje prosjekter i Oslo, med store og kjente entreprenører.

Tegl i vinden igjen

Som murmestre er vi glade for at tegl nå opplever ny interesse fra både arkitekter og eiendomsutviklere. Tegl er nemlig et fantastisk byggemateriale med nesten uendelige variasjonsmuligheter. Teglsteinen blir fremstilt av ulike typer leire og er fra naturens side gul, rød eller brun. Fargen avhenger av innholdet av jernoksid, som gir rødlige farger, og kalkinnholdet, som gir steinen en gul farge. Teglstein kan også gis andre farger ved å tilsette fargestoffer i leiren eller ved farget glasering.

Leca – murmesterens legoklosser

Leca består av en hel serie produkter med blokker, kuler og spesialelementer, samt ulike former for puss og overflatebehandlinger. Utfordringen er å vite hvilke produkter som er de beste til ulike murbehov, og hvordan de best kan kombineres med andre materialer som tegl, glass eller tre.

Overlat badet til proffene

I Norge kan du gjøre mye håndverkerarbeid i boligen din selv, men når det gjelder bad, har du alt å tape og svært lite å vinne om du ikke overlater jobben til profesjonelle. Mange synes også at det å rehabilitere eller bygge et nytt bad er dyrt, og velger derfor den billigste leverandøren. Dette kan fort straffe seg og påføre deg store merkostnader og, i noen tilfeller, erstatningsansvar.

God dokumentasjon er avgjørende når det gjelder bad

Bygging av bad- og våtrom er underlagt strenge krav, både med hensyn til håndverksmessig utførelse og dokumentasjon. Hvis du ikke følger disse eller du velger en useriøs leverandør, kan det føre til stor skade på hele boligen og også på andres bolig om du bor i en bygård eller i en blokk. Om du likevel har valgt å ta en snarvei og får en vannskade, vil du sannsynligvis få en stor nedsettelse eller bortfall av erstatningskravet ditt, siden god dokumentasjon er et ufravikelig krav for forsikringsselskaper i slike saker.

Et annet poeng i den anledning er at et bad som ikke har dokumentasjon på fagmessig utførelse, per definisjon ikke er godkjent. Det kan blant annet føre til at du får lavere pris på huset ditt, siden en takstmann ikke kan godkjenne et bad som ikke har forskriftsmessig dokumentasjon. Derfor er det både økonomisk og komfortmessig fornuftig å velge en leverandør som garanterer at du aldri vil få problemer med verken forsikringsselskaper eller takstmenn om uhellet skulle være ute.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om mur, puss og flis