Hurtig kontaktinformasjon

Med over 20 år med erfaring i murer- og entreprenørbransjen, kan vi hjelpe deg med et vidt spekter av håndverkstjenester i Oslo-området.

icon_widget_image Man - Fre 7:00 - 15:30, Søndag (Stengt) icon_widget_image Murmester og Entreprenør AS Tvetenveien 162 0671 Oslo icon_widget_image +47 415 52 867 icon_widget_image post@muroslo.no
Image Alt

Fasaderehabilitering

UTFORSK TJENESTEN

Fasaderehabilitering

Vi er spesialister på rehabilitering av fasader og har spisskompetanse når det gjelder eldre bygårder som står på byantikvarens gule liste. Vi utfører alle tjenester innen fasaderehabilitering og -vedlikehold, inkludert totalentreprise.

Riktig fasadevedlikehold sparer kostnader

Manglende eller dårlig fasadevedlikehold kan føre til sprekkdannelser og at fasaden smuldrer opp. Dette gir ikke bare fasaden et stygt utseende, men kan også føre til at biter faller ned og skaper farlige situasjoner. Jevnlig og riktig vedlikehold av fasaden forhindrer dette og gir deg i tillegg bedre økonomi, fordi det reduserer kostnader på sikt.

Tenk langsiktig og planlegg godt

God fasaderehabilitering krever høy fagkompetanse og kan oppleves som kostbart på kort sikt. Derfor kan det være fristende å velge den «billigste» løsningen, men mange gårdeiere har dessverre erfart at den billigste løsningen på kort sikt fort kan bli svært kostbar på litt lengre sikt. Derfor er god rådgivning og planlegging viktig for å holde kostnadene så lave som mulig før, under og etter rehabiliterings- eller vedlikeholdsprosjektet. Vi gjennomfører en grundig befaring, og sammen kommer vi frem til hvilke tiltak og overflatebehandlinger som er mest hensiktsmessig for din fasade.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om fasaderehabilitering og vedlikehold