Om oss

Gjennom 20 år med oppdrag i Oslo-området har Murmester Halimi opparbeidet høy kompetanse på alt av murer- og entreprenørtjenester. Fra 2021 har Murmester Halimi skiftet navn til Murmester og Entreprenør as, og ansatt prosjektledere med mange tiårs erfaring fra entreprenør og tømrer bransjen. Resultatet av dette er at Murmester og Entreprenør AS skal utføre arbeid for sameier og borettslag, og skal bistå store entreprenører. 

I Murmester og Entreprenør AS er vi spesialister på totalentrepriser i sameier og borettslag. Som medlem av styret i et sameie eller borettslag er det vanskelig å få full oversikt over vedlikeholdsbehovene i bygninger. Når du kommer til oss med et problem, hjelper vi deg med å finne ut av nøyaktig hva problemet er, hvor stort det er, hva som er årsaken til problemet og hvordan vi skal fikse det.

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste murere og tømrere. Vi setter kunden først, og strekker oss langt for at du skal være fornøyd. Vi vet at oppfølging og kvalitet er avgjørende for at våre kunders ønsker og forventninger blir innfridd. For å sikre at du skal få en god opplevelse har vi garanti på alle jobbene vi gjør.

Dette gjør vi fordi vi vet at godt utført arbeid skaper store verdier, både for kunden og for oss.  

Når jobben er utført og vi har løst problemet, ryddet etter oss og etterlatt bygningen i langt bedre stand enn da vi startet arbeidet.

Velger du Murmester og Entreprenør, velger du kvalitet. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Vår tømrer avdeling består av 15 tømrere og har i tillegg til alt tømrer arbeid, spesialisert seg på element montering på nybygg, produksjon og montering av rekkverk og stål trapp.

For store entreprenører er vi den perfekte partner til å levere tjenester innenfor alt som har med murarbeid, flislegging og tømrerarbeid å gjøre. Vår erfaring og samarbeid med andre aktører gjør oss spesielt godt skikket til å være en viktig brikke i et større puslespill. For oss er fagkunnskap og utførelse ikke en enkelt handling, men en vane som gjennomsyrer alt vi gjør. 

Kontaktpersoner

Del på: