Om oss

DIN MURER I OSLO

Leter du etter en dyktig murer i Oslo? Gjennom 20 år med oppdrag i Oslo-området har Murmester Halimi AS opparbeidet høy kompetanse på alt av murertjenester. 

Murmester med fokus på kvalitet

Vi tilbyr en bred variasjon av oppdrag, og leverer høy kvalitet på alle tjenestene våre. Leter du etter en murer som kan hjelpe med fasaderehabilitering av bygården? Murmester Halimi AS er spesialist på rehabilitering av fasader i borettslag, sameier og på næringsbygg, og utfører alt av fasadetjenester. 

Vi utfører også oppdrag for private kunder i Oslo og omegn, som blant annet flislegging av bad eller muring av peis. Under tjenester i menyen finner du full oversikt over hvilke tjenester vi kan tilby. Felles for alle oppdrag er høy kvalitet, og ingen uhyggelige overraskelser. Det innebærer at vi alltid utfører arbeidet innenfor forutsigbare rammer, til avtalt tid og pris. 

Vi setter kunden først

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste murere. Vi setter kunden først, og strekker oss langt for at du skal være fornøyd. Vi vet at oppfølging og kvalitet er avgjørende for at våre kunders ønsker og forventninger blir innfridd. For å sikre at du skal få en god opplevelse har vi garanti på alle jobbene vi gjør.

Velger du Murmester Halimi, velger du kvalitet. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Kontaktperson

Del på: