Hurtig kontaktinformasjon

Med over 20 år med erfaring i murer- og entreprenørbransjen, kan vi hjelpe deg med et vidt spekter av håndverkstjenester i Oslo-området.

icon_widget_image Man - Fre 7:00 - 15:30, Søndag (Stengt) icon_widget_image Murmester og Entreprenør AS Tvetenveien 162 0671 Oslo icon_widget_image +47 415 52 867 icon_widget_image post@muroslo.no
Image Alt

Om Oss

+20 +20

års

Erfaring

+300 +300

Kunder

Fornøyde

20 20

ansatte

dyktige

Utforsk funksjonene

Om oss

Gjennom 20 år med oppdrag i Oslo-området har Murmester Halimi opparbeidet høy kompetanse på alt av murer- og entreprenørtjenester. Vi har prosjektledere med mange tiårs erfaring. Resultatet av dette er at Murmester og Entreprenør AS skal utføre arbeid for sameier og borettslag, og skal bistå store entreprenører med alt innenfor mur, puss og flis.

I Murmester og Entreprenør AS er vi spesialister på totalentrepriser i sameier og borettslag. Som medlem av styret i et sameie eller borettslag er det vanskelig å få full oversikt over vedlikeholdsbehovene i bygninger. Når du kommer til oss med et problem, hjelper vi deg med å finne ut av nøyaktig hva problemet er, hvor stort det er, hva som er årsaken til problemet og hvordan vi skal fikse det.

Vi kan hjelpe dere med alt fra fasaderehabilitering, rehabilitering av balkonger, tak, vinduer, oppussing av felles arealer, oppganger.

Alle våre tjenester utføres av høyt kvalifiserte og kvalitetsbevisste murere og malere. Vi setter kunden først, og strekker oss langt for at du skal være fornøyd. Vi vet at oppfølging og kvalitet er avgjørende for at våre kunders ønsker og forventninger blir innfridd. For å sikre at du skal få en god opplevelse har vi garanti på alle jobbene vi gjør.

Dette gjør vi fordi vi vet at godt utført arbeid skaper store verdier, både for kunden og for oss.

Når jobben er utført og vi har løst problemet, ryddet etter oss og etterlatt bygningen i langt bedre stand enn da vi startet arbeidet.

Velger du Murmester og Entreprenør, velger du kvalitet. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat angående deres Sameie.

For store entreprenører er vi den perfekte partner til å levere tjenester innenfor alt som har med murarbeid og flislegging å gjøre. Vår erfaring og samarbeid med andre aktører gjør oss spesielt godt skikket til å være en viktig brikke i et større puslespill. For oss er fagkunnskap og utførelse ikke en enkelt handling, men en vane som gjennomsyrer alt vi gjør. Vi tror på kvalitet i alle ledd, og har til enhver tid oppdaterte kontrollsystemer, faglig kunnskap og yrkesstolthet – verdier som anerkjennes høyt av våre oppdragsgivere.

Vi har gode referanser og våre prosjektledere har levert arbeid på kjente og prestisjetunge prosjekter i Oslo og omegn.

Ansatte

MURMESTER / DAGLIG LEDER

Ramadan Halimi

PROSJEKTLEDER / KALKULATOR

Izet Gashi

Regnskap-og administrasjonsansvarlig

Karolina Balezentiene

Referanser

Referanser

Tilbakemeldinger

Clients

Styreleder Oscars gate 33

På Uranienborg har vårt sameie valgt Murmester og Entreprenør for å oppgradere tak, vinduer og fasade. Bygget er på Byantikvarens Gul Liste, så det var viktig at arbeidet fulgte anbefalte metoder og materialer.

Styret Kampen Kvartall

Vi er svært fornøyd med Murmester og Entreprenør AS. Arbeidet har vært effektivt utført, vi har hatt god kommunikasjon underveis, og med gjennomgående høyt faglig nivå. Vi gir selskapet vår beste anbefaling.