Hurtig kontaktinformasjon

Med over 20 år med erfaring i murer- og entreprenørbransjen, kan vi hjelpe deg med et vidt spekter av håndverkstjenester i Oslo-området.

icon_widget_image Man - Fre 7:00 - 15:30, Søndag (Stengt) icon_widget_image Murmester og Entreprenør AS Tvetenveien 162 0671 Oslo icon_widget_image +47 415 52 867 icon_widget_image post@muroslo.no
Image Alt

Betongrehabilitering

UTFORSK TJENESTEN

Betongrehabilitering

Betong er utsatt for skade og nedbrytning fra blant luftforurensing og korrosjon. Porøs og dårlig betong er også en vanlig årsak til lekkasjer og fukt.

Velg riktig overflatebehandling

Godt vedlikehold av betong er viktig for å redusere behovet for rehabilitering og holde vedlikeholdskostnadene så lave som mulig. Like viktig er det å velge riktig overflatebehandling og gjøre et godt grunnarbeid når det gjelder isolasjon og fuktbekjempelse. Våre spesialister har lang og allsidig erfaring med alle typer betongrehabilitering og garanterer riktig valg av overflatebehandling og god rådgivning.

Vi utfører alle typer betongrehabilitering

Leca består av en hel serie produkter med blokker, kuler og spesialelementer, samt ulike former for puss og overflatebehandlinger. Utfordringen er å vite hvilke produkter som er de beste til ulike murbehov, og hvordan de best kan kombineres med andre materialer som tegl, glass eller tre.

For oss er ingen oppdrag for store eller for små. Vi utfører betongrehabilitering og overflatebehandling på fasader, garasjeanlegg, betongmurer og andre utendørsanlegg, og oppdragsgiverne våre varierer fra store borettslag og sameier til private gårdeiere og konsulenter over hele østlandsområdet. Men resultatet er alltid det samme: betong og mur med en overflate som varer lenge og sparer deg for kostnader år etter år.

Vi tilbyr:

overflatebehandling

.

fasaderehabilitering
fuktbekjempelse
etterisolering
reparasjon av bærende konstruksjoner

.

støpearbeider
balkongrehabilitering
Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med betongrehabilitering og vedlikehold.
Vi tilbyr:
Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med betongrehabilitering og vedlikehold