Skifer og naturstein

Skifer og naturstein

En gårdsplass belagt med naturstein eller et inngangsparti dekorert med skifer er både vakkert og praktisk når jobben er skikkelig gjort. Er det derimot slurvete utført slik at det sprekker opp og steiner løsner, er det ikke bare stygt, men også potensielt farlig. Godt grunnarbeid, nøyaktighet og riktig valg av materialer er helt avgjørende for et varig godt resultat, og det får du hos oss. Vi utfører alt innen natursteinsarbeider og legging av skifer og kan bidra med prosjektering og eventuelle byggesøknader.

  • Trapper og inngangspartier

En trapp eller et inngangsparti i naturstein eller skifer er et vakkert tilskudd til enhver bolig. Vi hjelper deg med alt fra prosjekteringen til den konkrete steinleggingen, enten du skal bygge nytt eller rehabilitere en gammel konstruksjon.

  • Terrasser

Terrasser i stein eller skifer er så å si vedlikeholdsfrie og gir et eksklusivt preg, men har ofte utfordringer knyttet til temperatursvingninger og grunnforhold som kan føre til at de sprekker opp, og at stein løsner. Vi kan hjelpe deg med alt fra frostsikring og grunnarbeid til legging av naturstein og skifer i det mønsteret du ønsker.

  • Støttemurer

En støttemur trenger ikke se ut som en stabel med murstein eller være grå og kjedelig å se på. Belagt med naturstein eller skifer blir den et flott innslag i omgivelsene og er med på å heve det generelle inntrykket av eiendommen. Vi hjelper deg med både bygging av selve muren og å kle den med naturstein eller skifer.

  • Interiørarbeider

Interiørdetaljer i naturstein eller skifer gir et eksklusivt og spennende særpreg i boligen. Vi hjelper deg å velge riktige materialer og utfører murerarbeidet på en måte som gir det flotte resultatet du har sett for deg.

  • Peiser

En peis med en overflate i naturstein eller skifer er ikke bare et hyggelig og lunt samlingspunkt i boligen eller på uteplassen, men også et visuelt midtpunkt som varmer selv når det ikke er fyr i den. Vi bistår deg gjerne med råd og tips i tillegg til murerarbeid av ypperste klasse.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å sette prikken over i-en med flott naturstein og skifer. 

Del på: