Ovn, peis og ildsted

Ovn, peis og ildsted

Vi bygger og monterer vedovner, pelletsovner, peiser og ildsted. Vi kan også bygge brannmur og rehabilitere eller installere mur-, stål- eller elementbaserte skorsteiner om det er nødvendig.

Overlat alt til oss

Vi hjelper deg med alt fra prosjektering til ferdigattest og sørger for at du får brannsikre ildsteder med god trekk og fyringsøkonomi. Vi har spisskompetanse i rehabilitering av eldre bygårder og tilbyr unik erfaring med bygårder som står på Byantikvarens gule liste.

I nye bygg er du pålagt å søke om å sette opp et ildsted. og dette må derfor inngå i byggesøknaden til Plan- og bygningstjenesten. Vi bistår deg gjerne med dette slik at du unngår unødige ekstrarunder.

  • Riving og bortkjøring av eksisterende ildsted
    Vi river gamle vedovner, peiser og kaminer på en skånsom måte, kjører bort avfallet og leverer det på forskriftsmessig måte.
  • Montering av nytt ildsted

Vi bygger og monterer alle typer ildsteder, og sørger for at alle regler og forskrifter om brannsikkerhet blir oppfylt.

  • Rehabilitering av ildsted

Vi hjelper deg med å rehabilitere eldre rundovner, «svenskeovner» og andre typer ildsteder i verneverdige bygg og bygårder.

  • Bygging av brannmur

En god brannmur er avgjørende for god brannsikkerhet, og vi sikrer at den er bygget etter gjeldende forskrifter og regler.

  • Puss og malerarbeider av nye ildsteder
    Et ildsted skal ikke bare gi varme, men også ha et flott utseende. Våre spesialister sørger for at ovnen eller peisen blir det smykket i boligen du ønsker den skal være.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om montering og rehabilitering av ildsteder

Referanser

Del på: