Bad og våtrom

Bad og våtrom

Dårlig håndverk på bad og våtrom kan føre til svært store og kostbare reparasjoner. Derfor lønner det seg alltid å velge en leverandør med sertifisert kompetanse og lang erfaring fra oppussing og bygging av våtrom.

Overlat badet til proffene

I Norge kan du gjøre mye håndverkerarbeid i boligen din selv, men når det gjelder bad, har du alt å tape og svært lite å vinne om du ikke overlater jobben til profesjonelle. Mange synes også at det å rehabilitere eller bygge et nytt bad er dyrt, og velger derfor den billigste leverandøren. Dette kan fort straffe seg og påføre deg store merkostnader og, i noen tilfeller, erstatningsansvar.

God dokumentasjon er avgjørende

Bygging av bad- og våtrom er underlagt strenge krav, både med hensyn til håndverksmessig utførelse og dokumentasjon. Hvis du ikke følger disse eller du velger en useriøs leverandør, kan det føre til stor skade på hele boligen og også på andres bolig om du bor i en bygård eller i en blokk. Om du likevel har valgt å ta en snarvei og får en vannskade, vil du sannsynligvis få en stor nedsettelse eller bortfall av erstatningskravet ditt, siden god dokumentasjon er et ufravikelig krav for forsikringsselskaper i slike saker.

Et annet poeng i den anledning er at et bad som ikke har dokumentasjon på fagmessig utførelse, per definisjon ikke er godkjent. Det kan blant annet føre til at du får lavere pris på huset ditt, siden en takstmann ikke kan godkjenne et bad som ikke har forskriftsmessig dokumentasjon.

Derfor er det både økonomisk og komfortmessig fornuftig å velge en leverandør som garanterer at du aldri vil få problemer med verken forsikringsselskaper eller takstmenn om uhellet skulle være ute.

Egen avdeling for våtrom

Gjennom våre 20 år som murer og murmester har vi vært innom alle former for våtromsproblemer. Fra å rehabilitere hele bygårder med store fuktskader som følge av dårlig våtromsarbeid til å pusse opp gamle bad til moderne standard.

Vår våtromsavdeling kan påta seg hele jobben fra byggesøknad til ferdigattest og har et velutviklet nettverk av dyktige snekkere, rørleggere, elektrikere og malere vi går gode for.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om bad og våtrom.

Referanser

Del på: